Varför just nu?

Jag vet att du försökte, men just nu känns det så jävla hopplöst. Nu stöttar alla varandra och hjälps åt, men vi saknar dig så jävla mycket, du spred alltid ljus, även fast du mådde piss. Nu känns det som att jag absolut inte ska klara mig, med dig kunde jag prata om allt. Jag vill bara fylla hela den här texten med RIP ! Men jag ska skriva, jag ska ! Jag vill få ut vad jag känner, och döden ska inte få ta någon mer det ska jag se till. Varför sa du inget till mig ? Vi som skulle klara gymnasiet tillsammans, nu får jag väl klara det själv. Jag ska göra det för dig.

Din begravning kommer bli jobbig ..

Jag vet inte hur jag ska börja den här texten, jag vill berätta hur kul vi har haft tillsammans, men jag kan inte, jag trycker ner delete istället för bokstäver. Jag försöker utan dig, men jag kan inte skratta jag kan inte le, jag försöker med skolan, jag pluggar men inget funkar, jag kan inte äta, chocken att det var du har fortfarande inte lagt sig. Just nu känns det som att jag aldrig kommer få tillbaka mitt gamla liv, jag vill slippa allt, jag vill hata döden, jag vill hata din begravning, jag vill hata allt, vill skita i skolan, bara dra täcket över huvet somna om och glömma allt. Jag saknar allt, och kommer aldrig glömma något. Just nu är allt knas, men jag är stolt över dig, inet över vad du har gjort men hur du varit, underbar, charmig, dig själv. Just nu kan jag bara önska dig lycka till, Vila i Frid, Gubben !
... 15/05-91-16/10-08 ...
Kommer aldrig glömma hur du var !


Tjock, smal, nästa anorexia !

Jag är så trött på det här. Inte nog med att tjocka människor hånas, hängs ut, och diskrimineras, men mobbas? Vart fan är det här samhället påväg. Inte fan ska en männniska som väger över 140kg behöva betala för två platser på flyget. Vad är det för puckat förslag? Vi lever väl inte i Amerika ?

Jag är trött på att behöva se bilder på tjocka människor på bloggar, google, nöjestidningar. När slutar ni ? Jag hatar att läsa om hur folk utrycker sina synpunkter och tankar om tjocka människor. VEM som helst kan drabbas och det är ingen tillfällighet att fler och fler blir feta, men man får faktist tänka på vad man äter !

Jag är också trött på alla som stoppar fingrarna, tandborsten och andra grejer i munnen för att  dom ska kräkas. Jag känner flera som har gjort/gör och vissa är inte stolta över det. Men jag tycker att alla bloggare som hånar/hånat någon fet ska ta bort dessa inlägget, vissa försöker gå ner i vikt men alla lyckas inte ! Och att ni klampar ner dom gör fan inte saken bättre.

Jag vill samtidigt passa på att tacka tv3 för att ni har sänt Sjukhuset 19:30 mån-tor. Och framför allt att ni tog med tjejen med Anorexia, det visar tjejer i sverige att man efter ett tag får problem med att sätta fingrarna i halsen. Även om den här tjejen tampats med problemen i flera år så gav det en tydlig bild av vad dom ville förmedla.

Länge sen........?

Nu var det länge sen, jag erkänner ! Men jag har valt skolan före bloggen och nu känner jag att jag har lite tid över.

Idag var jag hos min underbara Syokonsulent, hon är världens bästa människa ! Jag hade vissa funderingar innan gymnasiumvalen som kommer göras under jul. Så vi bokat ett möte sist jag var där. Idag kände jag mig säkrare på vad jag ville göra än förra gången, men jag känner också att det är något jag måste aganera mig i. Det är ju inte så att någon tänker göra det åt mig, även om jag ibland önskar det ! Visst känns det jobbigt, men jag älskar den där stess känslan som sprider sig i kroppen, fast jag hatar den om jag kommer försent ! Haha ! Ni kanske undrar vilka gymnasium jag funderar på, jag funderar på; Fordonspogramet på Bolandgymnasiet, Praktistagymnasiet, Bygg på Bolandgymnasiet eller Måleri på samma.

SKolan idag var rolig, och nu måste jag avsluta !


RSS 2.0