enköping :D

idag va jag i sveriges närmaste stad, just precis enköping , min hemstad :) .. iförregår fick jag ny mobil, fast den va bara ny i två dar och idag gick den sönder, så jag är ganska ledsen ! fast den gick inte sönder bara sådär , utan jag tappa den och pappa råka köra över den med bilen , ucsh ! neej displayen är paaj, den här grejen där man kan sätta, mobil smycken med :( .. sen blev det massa repor på skalet :(. men pappa har sakt att jag får stå ut så länge den håller, sen får han köpa en ny

ungeför såhär lät det när jag tappa mobilen .

jag - pappa  jag har tappat mig mobil.
Janne - det av antagligen den jag körde över (?)
jag - neej nej nej nej !
janne- gumman håll i dina grejer.
jag - men vafan om du kanske kunde gå så hade den varit hel nu,
janne - vadå så du menar att jag ska gå ?
jag - jaa, eller ta bussen vafan !
janne - dom har inte uppfunnit bilar och gator
jag - för att mäniskor som du ska gå jag vet !     
janne - du börjar lära dig
jag - ja jag antar det
janne - du är duktig du !
jag - ja för det råkar ju inte va så att du säger det . 400gånger på en dag ?

va som sakt i enköping idag , jätte kul va det ! :D ska dit på fredag också , nån som hänkar ?

puss&kram

Sommarlov.



Det går sisså där med att skriva nåt varje dag. Som t.ex igår skrev jag inget och det var Jonte som påminde mig om det när jag hade stängt av datan och allt. Då hade jag inte heller någon ork vilket sluta med att jag somna 01:00  ganska tidigt för att vara mig. I alla fall nån dag den här veckan ska jag träffa Sophia & Amanda, saknar mina älsklingar så himla mycket ! Vi borde gå och äta på nån resturang nu när Sophia inte längre är nån sån där som inte äter kött ( jag kommer inte på vad ´det heter) ..  Så kanske vi kan gå på kinaresturang eller nåt det spelar ingen roll för mig. Sen borde vi chilla i stadsparken för det har vi aldrig gjort tsm vi tre. Jag vet att jag och Amanda hade det jätte kul härom dagen. Och att jag inte orkar med "j.h" längre, gumms vi har växt ifrån varandra ! Och du betyder inte så mycket för mig längre ! Men nu ska jag gå och sussa, ska upp 06:00 imorn ,, natti natt !

Kan inte sova !



Mamma jag vet vad du har ofrat, jag vet vad du har gjort , jag vet vad du hade att välja på. Jag vet inte hur det känns. Jag vet att du säkert har lika svårt som mig, men jag tycker inte synd om dig och jag hatar att du lägger skulden på pappa, jag behöver inte hjälp, nej det enda jag behöver är någon som lyssnar, ingen jävla psykolog, nej för jag vil inte att någon kommer mig in på livet ! Neej, jag skulle inte ens våga gå ditt ! inte själv, jag har gått hos en psykolog, men ingen vet hur det är ! Neej det gör ingen, jag vart tvingad och jag har världens skräck för psykologer idag, jag blir livrädd, det går inte att beskriva känslan. Jag önskar att någon fatta hur jag mådde, förstog eller rent utav ville fatta att jag kämpar mig igenom varje jävla dag, mitt liv är fan ingen dans på rosor. Nej jag hade mitt första jobb när jag va 11år, då hjälpte jag pappa när han jobba på pågen, jag fick 300kr . För det kunde jag göra vad fan jag ville. När jag va 12år så dela jag ut reklam, sen har jag jobbat som servitris, och gör fortfarande ibland, när jag va 13 flytta jag ifrån min mamma och bor nu bara enbart hos min pappa, för två månader sen så bad jag min pappa att kräva engen vårdnad om mig, då jag inte orkade med att min mamma hade inflytande i mitt liv ! Det va iprencip då min mamma börja ta upp allt gammalt som hänt i hennes liv, börjar ringa till Soc och tala om att jag hade dåliga betyg, men vafan bryr du dig om det för ? Du har ju endå inte brytt dig något vidare .. inte under det senaste året iallafall, mitt liv är ingen dans på rosor och jag hopas flera har fått reda på att jag inte är en ängel och att alla har sina brister och sina fel !  Men man kan leva på endå.

Ciao

/ Ninea

Snart sova ?




Jag och min lilla Gullunge hade det jätte kul ! Tack gumman !
Bästa helgen med dig. kom hem idag ! ville inte åka men jag va tvungen. imorgon ska jag va hemma och ta det lungt, är så otroligt trött. Så imorn ska jag sova länge ! Jag fick sova till 8:a imorse sen väckte barnen på Amandas gård mig, så ja tack för det ! Vi va i gottsunda centrum ja typ hela dagen, köpte nötter, godis, och energidricka :D .. Sen hade vi det jätte kul, gick hem till henne åt, sen drog vi till stan , träffa hennes familj och massa vänner, sen tillbaka till Gottsunda , luffa runt lite där. Sen åkte jag hem sisådär 18:00. Stan , hem och ja sen åkte jag och handla , sen hem och ja nu sitter jag här, imorgon ska jag bara ta det lungt här hemma, om ni vill hitta på något så kan ni höra av er :D <33


Dag fyra, mitt i allt supande ! :D



  Fan va kul vi hade, nu har man proppat i sig vatten. kommer spy eller det känns som det iallafall, HAHAHAH ! Drack Cider, ÖL och Vodka :) <3 .. Nu sitter vi här och säckar oss, ska väl snart gå och lägga oss eller det är vad jag önskar vi skulle göra, men inte en chans , va ?
Ska tvinga i mig nåra fler Jordnätsbågar. Nam ! Är så himla trött kanske fan borde sova lite längre :D .. Vakna av att alla barn på Amandas gård typ skrek för att det rengna :( .. Då va klockan 09:00, typ störda :D .. Imorgon ska jag sova till minst 10:00 . Om inte mer.


Som sakt imorn åker jag hem härifrån :( .. Vill inte det men jag ska till Gabriel :( . Kuk i dig Gabbe, ska iallafall hem imorn , packa upp mina kläder och sen ska jag packa ner nya, men nu ska jag försöka få lite sömn i huvet , om jag somnar är en annan sak. Natti natt !




// Amanda & Ninea <3

wiiihue ! :D



Nu är det ff  :D Fan va kul vi har vi har redan börjat med drickan runt sisådär 17 ,  i hennaes egen lya . Ska slagga här inatt också, alltså två nätter ;) .. Idag hjälpte vi till att fiksa fest drack lite där båda två, sen drog vi vidare och skulle träffa våran langare :D .. I G-sunda centrum .. HAHAH ! Träffa honom och drog sedan vidare till Lidl för att köpa virke :D .. Sedan drog vi oss tbx till Mandas lya :D och börja ganska direkt slicka på ciderna :D .. HAHAHAH!  Min och Amandas 10veckor långa fest har precis börja så räkna fan inte med att vi är nyktra när skolan börjar :D .. Heej då! Nu kommer fler så vi ska dra :D ...





// Amanda & Ninea :D


Ska åka iväg idag !



Godmorgon, hoppas ni alla sovit gott för det har inte jag gjort, det gör så ont i ryggen så jag har nästan inte sovit någonting inatt, men felet kan ju bara vara mitt .. Nu ska jag snart börja packa och sedan ska jag dra till Amanda och sova där i natt. Vi ska bland annat planera hennes födelsedag :D .. Vi ska åka till Grönan nåra tjejer :D .. Fan va kul vi kommer ha !
Bilder från natten kommer imorgon ! Men nu har jag inte tid med bloggen mera, ska gå och packa !

Kram

      / Ninea :) <3


sommarlov ! :) <3



Nu har jag precis kommit hem igen , har varit ute och ätit med älskling och c.o, fan va kul det va. Yttligare minnen med truppen.  Nu sitter jag här är jätte trött. sommarlovet har gått bra hittils, ;D .. Imorn ska jag sova hos Amanda<3 , fan va kul vi ska ha ! Älskar dig gumms ! Vi ska ha pyamasparty .. HAHAHAH! Och ha jätte trevligt, bilder kommer på lördag ! :D .. Som sakt så va jag , älskling ch c.o och åt på resturang , förlåt resturangägarna men maten smaka skit ! Första gången, och jag är stammis hos er.. Driver. men neej nu är jag besviken , jävligt ! Maten har alltid smakat bra, men nu vet jag fan inte vad ni hade gjort ! Det lukta snus , men smaka disktrasa ! Inte för jag har smakat det, men om man tänker sig lukten surdisktrasa, ohja ! Jag hatar det ! Äckligt som fan är det iallafall .. HHAHAHA ! Men nu ska jag  gå och lägga mig , så jag orkar upp imorn .. Natti natt ! <3


Sommarlov :D



Äntligen har det hänt , sommarlov :D .. Många har kanske märk att det va länge sen jag skrev , konstigt nog så har det inte funkat att logga in :( .. Så ja det har inte blivit nåra inlägg, tråkigt det ! Men nu är jag tillbaka som samma gamla person, med samma konstiga meningslösa blogg, men lixom vad spelar det för roll ? Jag saknar redan alla galna klasskompisar, dock så bor vi i samma stad så vi kan träffas när vi vill . Kul det !

Idag har jag hållit skenet uppe och varit och shoppat lite med min bästakompis Filip, handla en grön kjol och ett gult linne, så himla söta. Ska försöka få in en bild på dom :D .. Kjolen ska jag ha senare idag då jkag ska åka och träffa min söta beejbi . Vi ska gå ut och äta , vart ska bli en överaskning :D .. Han har precis kommit hem från portugal .. Jag skulle ha följt med men jag hade inte råd och så ville jag gå på min skolavslutning :D .. Dock är jag jätte avis på honom han är jätte brun (L) . Får gå nåra meter ifrån honom så ingen tycker att jag är blek ! Kul att jag har humor.

Igår va det skolavslutning också fan va kul det va . Markus slutar i klassen :( .. Tråkigt, men alla andra går kvar ! Och så kommer det förhoppningsvis någon ny :D .. Hoppas hoppas, nån som vet att dom ska börja på syren? Jag tänker ladda upp lite bilder från avslutningen senare idag !

Och förra veckan va jag på tre studentfester. Filips bror´s , Nadjas, och Peter's <3 :) .. Fast på Peters va hela familjen :D , kul va det iallafall och glad blev man också, fyfan det va jätte kul längtar tills jag tar min student om fyra år, hahahah ! Längtar redan ! :D .. Kommer bli så jävla glad :D !




Här kommer bilderna från avslutningen (=

   

RSS 2.0