Söndag !

Heejheej. Jag vet inte nriktigt vart jag ska börja. Kanske med att jag inet skrev någon blogg igår för jag är så jävla förskyld så att det gör ont när jag andas . Och att jag låg och sov hela dan. Just precis som jag sitter här så kom jag på att jag glömde hämta engelskaläxan i skolan ifredas. Men nu ska jag gå och sova ! Natti natt !

Dag tio, sista dagen !

Hm, ja som sakt idag va sista dagen, hur tråkigt som helst . Jag saknar redan praktiken. Ja som sakt så va det avslutning och en liten uppvisning. Det va jätte kul, jag fick leka polis .. Duktig flicka xD .. Dock fick inte jag spärra av området ! Utan det gjorde Jonte. Fan va alla va gulliga i sina kläder. Eller vad tycker ni som såg det? Det va hur gulligt som helst ! Tack killar, Daniel och Fredrik för två fantastiska veckor. ! Det har varit hur jävla kul som helst många många underbara tack . Sen fick vi tårta, det va gott. Vi fick intyg också. Dom skulle skicka utlåtandet till skolan, men jag ska ha orginalet. Jag har fiksat en mapp med allt material vi fick, och där la jag mitt intyg också! Mohahaha ! Sen ska jag skicka alla bilder jag tagit under praoen till Erik, Patrik, och Jakob. Dom fråga om jag hade lust, så varför skulle jag inte ha det? Nu sitter jag här iallafall ovanligt, hahah. Ja ganska, för jag har inte loggat in på min bilddagbok . Har jag berättat att det är många som frågar varför jag skriver med tjocka bokstäver? Om ni nu verkligen vill veta varför så är det för att det ser ut att vara mer skriver då. Ha ha! Då har ni som undra svar på det också, något mer?

Jaja, nu ska jag ladda upp lite bilder!

image17 P*a , Jakob, Erik !

image18 bejbin Erik behövde hjälp ! xD

image19 Insatsledaren och Daniel åkte denna !



image21 Så såg vi ut !

Dag nio !

Fyfan, vet ni vad jag har kommit på ? Det är sista dagen imorgon. Och det känns som att vi inte har gjort ett skit fast vi har gjort hur mycket som helst! Tänker bara på allt vi har gjort idag, rökdykt, kollat på en övning, Övat inför imorgon ! Och fiksat våra grejer, lämnat tillbaka larmställen, underställen och allting annat vi har fått lånat. Sedan fick vi låna nya grejer, det känns så jobbigt att vi bara har morgondagen kvar. Det har varit hur kul som helst. Många av mina vänner ångrar att dom har praktiserat men jag är så himla nöjd, och det bästa av allt är att jag inte har behövt gå i skolan inte för jag tycker att det är tråkigt men jag har inte lust :).. Hm, idag hade ju precis som jag nämde här ovanför rökdykning, det va hur kul som hälst .. Hahhaha .. Det va så jävla varmt.

Det går inte längre att skriva blogg, det går för trögt. Det är jobbigt, tröttsamt. Och ledsamt ! Så jag tänkte testa din syn lite igenom att ladda upp bilder !


image12 Oscar&Rikard hade rullstolsrace !

image13 Patrik, Rasmus, Erik, Jacob, Oscar och Rikard !

image14 Fyrislundbrandmännen va lite lata!

image15 Här tog dom ut en bår ! xD

image16 i gult har vi Rikard, I rödabrandmästarkläder Daniel, I svart Alexanader. I blåt P*a . I röda träningskläder har vi Erik, och sisst men inte minst Jonathan i poliskläder ! xD

Dag åtta ! (?)

Hm. Tjoho. Dagen börja med att vi träffades i klassrummet, hade lite backspegel. Och sedan va det dags att åka till Arlanda , och till brandstationen där. Där fick vi leka med vattenkanoterna. Det kom jätte mycket vatten. Hahahha .. Och vet ni vad jag har kommit på? Dom har gula brandbilar på arlanda det är det inte många som vet :D .. Sen skulle vi åka tillbaka till Uppsala men innan det så skulle vi fika idag så fick vi massariner. Namnam! Jag åt ingen men gav bort min till Patrik, fast Erik&Jakob snodde den av honom, stackarna ! Ääääh du får hämnas, hahah! Sen va det dags att åka tillbaka till Uppsala och Fyrislund. Vi åkte bil och det blev en liten tävling om vilken väg som tog kortast tid . Det va den Daniel körde som vann . Jag, Alexander och Rasmus åkte med Daniel ! Och vi vann .. När vi kom tillbaka till Uppsala så va det dags för lunch, sedan tog vi det lungt och typ jaga varandra på området ! Det va kul. Vi mötes efter rasten i klassrummet och hade lite teori. Det varade i drygt 30min. Sen fick vi gå ut och sträcka på benen och gå och ta på oss larmstället .. Jag va tvungen att byta min jacka då jag inte hade någon luva. Och efter som vi skulle sitta i en container som brann så va vi tvungna att ha luvor! Efter att vi hade tagit på oss larmstället så begav vi oss till 4B för att hämta våra syrgastuber och sedan gå till containen .. Det va skit kul, men man får så jävla ont i ryggen. Sen skulle vi ha kallrökdykning, men jag vågade inte så jag slapp. Det va skit läckigt. Men jag hjälpte till när dom andra gjorde det! Sen skulle vi tillbaka till 4B för att byta ut våra syrgastuber. Och vill ni veta jag fick upp min syrgastubställning först av alla på hyllan ! Så jag känner mig jävligt nöjd! Sen fick jag åka fyrhjuling :) .. Det va fett kul. Men nu ska jag ladda upp lite bvilder och låta dom tala lite !
image9 den gula brandbilen :D

image10 Jontes huve, Peter , Alex huve !

image11 Så här mycket vatten kom det xD

Puss och kram ! §§'


Dag sju !

Wiiiihee ! Just nu sitter jag hemma och Filip, kom precis hit. Dagen börja med lite teori på praoven. Sedan fick vi en liten rast. Sedan va det dax att ta fram syrgastuberna ur våra skåp för att vi skulle ha mörklivräddning. Ska jag förklara vad det är? Jag gör så. Mörklivräddning är när du kryper runt i ett kolsvart rum, och man såg ingenting, och då menar jag inget ! Man är två personer (RD1 , RD2) RD1 är längst fram drygt 50cm från RD2 och håller sin hand på väggen hela tiden. RD2 går bakom RD1 och leder slangen. Sedan är det RD2 som ska släppa ut personen som är i rummet , dock va det en docka den här gången. Men nästa gång ska vi göra det på Fredrik. wiiihu! Men det beror ju på om vi hinner det den här veckan. Vilket jag tyvärr inte tror. Men det vi hinner med hinner vi med. Hahahha ! Detta är dock inte hela min dag. Det kommer mer och jag tänkte ladda upp lite bilder ! Dagen sluta med att vi fick spruta mellan, tungskum&lättskumm .. Men nu ska jag sluta skriva ! Och ladda upp lite bilder !
image5Erik, Fredrik , Rasmus ! Mörklivräddningen ! :D

image6 killarna vid skumet :D !

image7 Rikard goes fire ! :D

image8 Killarna goes skum :D !

Dock skulle ju jag kunna ladda upp en bild på mig själv men det skulle bli för skämmigt !

Dag sex !

Hm hm hm .. Idag va yttligare en sån där jätte roligt konstant skit rolig dag. Dagen börja med gympa och fysiktest. Det va kul vi spela innebandy och tennis. Jag spela med Rasmus, Jakob, Patrick och Jonte. Kul va det iallafall . Sen så blev det lunch och sedan en timmes rast. Sen skulle vi träffas i 22A kl13:00 Men alla va där innan så bara för det så så börja vi 12:32,06 .. Hahhaha .. Efter lunchrasten så hade vi självsläckning, och så fick vi lära oss hur man släckte bränder med brandsläckare. Kul kul fan :D .. Idag länns det omöjligt att skriva det har tagit drygt en timma :D .. Hahahah det rimma ;D Nu sitter jag här iallfall och verkligen försöker bewrätta för alla gulliga bloggläsare om min dag ! .

 

 

Juste mitt i allt det här så kan jag jue berätta att Beatrice (min lillasyster) har åkt till järvsö, och kommer hem om 16veckor det känns jobbigt men jag vill att hon ska må bra och det va enda lösningen. Gumman, vi kommer jue endå träffas massor .. Hoppas jag ! .. Pappa är jätte ledsen för att det gick så långt att ni (du&kajsa) rymde i 2veckor men nu sitter du i en bil med din, min, ellis och johannas socialsekreterare Josefin. Och är på väg till ett ställe utanför Gävle det käns så jobbigt. Men jag hoppas du vet att vi står bakom dig alla systar och pappa likså! . Det enda vi igentligen vill är att du ska må bra .. Och Ellis är jätte ledsen , men allt kommer lösa sig, det ska vi se till gumman, vi ses om 1månad :'( .. Jaa detta va väl min dag !


Lördag !

Hm, som många har märkt så skrev jag ingen blogg igår. Hahahha .. Men jag va med Mohammed, Rasmy´, Tagge, Johanna, Sara och Ellinor. Så jag hann inte sen hade jag tänkt skriva ett inlägg på kvällen men det funka inte att logga in. Så jag sket i det ! Istället så satt jag och prata med Filip och Jonathan på msn vi hade trevligt. Lalla NOT! .. Dom va typ trötta och Jonathan somna framför datan. Din lilla sömntutrta. Får ju nästan hoppas att du läser det hära. Hehe.. Idag ska "B" komma pappa har åkt och hämtat honom så det är roligt dte va ju länge sen vi träffades han och jag. Men nu ska jag gå och ducha och bytra om ! .. Skriver mer sedan !


image3
 En bild från igår ! Dock ser jag ut som en fjortis ! :D

-

Hm, jag har slutat skriva på min andra blogg och änvissar enbart till denna blogg, över alla framtid. Jag vet att jag kanske skulle kunna skriva på båda men då jag har flest läsare på den andra så skulle ju jag ha använt den i stället men nej, jag har allt material från praoven här så det va det som fick mig att överväga att fortsätta använda den här bloggen. Så hör upp alla läsare och andra hedeliga bloggare. Linn3aG4rden.blogg.se är den enda bloggen jag hädanefter kommer använda. Så fråga inte när jag tänker upgradera min andra blogg. Så där. nu ska jag gå och lägga mig ! natti natti !


Heehe .

Halloj . Nu har jag precis vaknat. Jag har så jävla ont i ryggen så jag gick och lade mig. Tänkte att det kanske blir lite bättre. Men jag trodde fel. Det gör bara ondare. Jag tycker fan synd om rökdykare. Tänk vad dom måste ha kontrol på en jävla 25kilos tub som dom har på ryggen och en 50meter lång slang. Men nu ska jag dra till Sara vi ska rida. På hennes hästar. Salut & Prinse. Jag ska ha prinse hahha hoppas ja.!

Dag fem !


Hoppsan hoppsan. Dagen börja med en genom gång på vad vi skulle göra under dagen. Och genom gången sluta med att Fredrik rita en brandbil på tavlan han är inte utbildad bildlärare så som många kanske fattar så blev det en streckbrandbil. Men det gjorde inget. Det va bra att han försökte. Sen hade Daniel&Fredrik en tävling om vem som rita snyggast brandbil, och det va ju såklart Fredrik som vann hans såg iallafall ut som en brandbil. Hahahah.. Bättre lycka nästa gång Daniel. Sen fick vi en 20min lång rast. Men vi gick in efter 10min och rita på tavlan. Vi fick så det gjorde inget för lärarna. Sen börja vi lexionen med att vi fick en varsin syrgastub och några slangar munstycke och andningstub. Sen skulle vi skruva ihop allt. xD .. Det gick jätte bra för mig. När vi hade skruvat ihop alla delar så skulle vi gå ut och ta på oss dessa 25kg:s tunga tuber och börja vandra. Hahahha, uppför ett 40meters högt torn. Men det gick bra förutom att jag fick panik och inte kunde andas. Men Daniel hjälpte mig av med masken så jag fick andas vanlig hedlig luft. Hahah. Sen skulle vi krypas med tuberna på ryggen. Sen skulle vi springa. Och sedan gå, sen höll jag på dö. Alexander slapp då han har skadat benet. Men jag gjord allt idag och det va skit kul, det jobbigaste va tornet men jag gjorde det endå. Och för den delan utan tvång. Men jag trivs. Som fan för att vara. Ärlig och til alla er som frågar om det finns nåra snygga killar där : JA DET FINNS DET ! .. Hahahha. Jag är så trött på att alltid svara på den frågan. Föresten jag har så jävla ont i ryggen efter att ha bärt på tuben i 35min.

heejdåh. TREVLIG HELG !

Fjärde dagen !

Hm. Idag hade vi film från 08:00 till 09:30. Det va ganska tråkiga filmer. Dom handlade om bränder i Uppsala län mellan 1993-1998. Så det va lite dåligt ljud. Sen så skulle vi ha igentligen brandsläckning men vi fick istället spruta in i skogen. Och när vi skulle plocka ihop så fråga vi Daniel om vi fick spruta på dom andra, då sa han tveksamt "Neej. Vi har inte råd att ersätta förstörda mobiler" Då va det nån som sa "Alla har sina mobiler i jackorna," Då ångra Daniel sig och sa "Visst får ni spruta ner dom isånnafall". Sen fick vi rulla upp och rulla ihop vattenslangar. Det va tråkigt. Men vi ska göra det på uppvisningen på fredag så vi måste öva. Hm. Inte den hära fredagen.. Ja föresten jag har varit och hälsat på i skolan idag också. Jag sluta 11:36 så jag kände att jag skulle hinna ditt idag. Den va ganska kul, tråkigt bara för Åsa va inte där .. Men men, jag klarar mig .. När jag kom i morse så låg Erik. Alexander&Daniel (inte läraren) och sov på bänkarna .. Hhaaha goa killar xD .. Men nu ska jag sluta skriva !
Kanske lägger in någonting senare! Men det beror på om jag orkar !

Det trodde jag inte!

Jag trodde helt ärligt inte att jag skulle sakna skolan&lärarna så här mycket. Det trodde jag inte. Jag trodde att det skulle bli två toppen veckor. Och att jag inte skulle sakna skolan. Men det gör jag. Jag prata med Julia imorse i telefon. Och varje gång hon prata om skolan så verkligen kände jag i bröstet hur mycket saknaden växte sen har jag tänkt på skolan hela dan. Men sen har man ju inte riktigt hunnit göra det hela tiden då man har massa andra saker att ta in. När man har lunch så tänker man undra om jag hinner åka till skolan och hälsa på idag. Men när man sitter  på bussen till stan så kollar man på klockan och den vissar med ett flin att man inte hinner det idag igen. Skulle ju vilja hälsa på. Men jag går ju upp 06:30 och bussen går 06:45 Så jag har inte den minsta lilla gnutta tid på mig att komma och hälsa på. Tråkigt.


Men nu har jag fått ur mig det här också.

Tredje dagen !!

                             Hm.. Idag har har jag arbetat arslet av mig. NOT!! Men men i alla fall idag har vi fått leka med jävligt tunga maskiner eller rättare sakt dom va så tunga så att jag nästan inte orkade bära den själv så Daniel (Läraren/brandmannen) fick hjälpa mig att hålla i den. Sen fick vi tare lungt. Det är ju så j'vla varmt med branddräkterna så vi fick vila en stund. Sen fick vi lunch och jag satt ute och åt och snacka i mobilen. Dom är väl glada så länge vi inte gör det på lexion.. Inte för någon har gjort det. Efter lunch så samlades vi på vollebollplanen och sen åkte vi till tunbo där vi fick hålla på med vatten livräddning. Det va kul att titta på alla .. Tyvärr bada jag inte själv. Jag hade inte direkt någon lust.. Efter livräddningen så fick vi bullar, och saft. Sen åkte vi tillbaka till Fyrislund och jag, Rasmus, Erik, Pa, Och Jonte åkte brandbil. När vi kom tillbaka till Fyrislund så fick vi gå in och titta på alla brandbilar och fråga om dom.



Sen sluta vi och jag åkte hem, på stan så kommer det två människor springhande mot mig och jag såg inte vem det va men sen kom dom fram och det vissa sig vara Amanda&Sophia.. 


Andra dagen .. ( Skriven tredje dagen )

Hm. Som vissa kanske har märkt så skrev jag inte blogg igår. Så jag får väl berätta lite kort vad vi gjorde. Hm dagen börja med att besök på ambulansen där fick vi titta på ambulanser och se runt på stationen. Sen fick vi sitta i en ambulans. Men precis när vi hade gått in i ambulansen så fick dom ett larm och va tyvärr tvungna att dra. Men ser gick vi upp till deras kök och där fick vi bullar&saft. 
         
Sen åkte vi tillbaka till Fyrislund där vi fick prata lite om vad vi lärde oss dan innan. Sedan fick vi lunch.
Sen träffades vi i klassrummet igen och fick lära oss HLR (HJÄRT OCH LUNGRÄDDNING) .. Sedan fick vi ha en uppvisning för Fredrick&Daniel. Den varade väl i 2timmar. Jaja sen sluta vi och jag åkte hem ..


Första dagen på brandförsvaret.!

Heej kära blogg.

Idag har jag haft värdlens bästa dag .. Jag har ju praov på brandförsvaret här i
Uppsalalän.. Så jag har varit där hela dan. Fast jag har varit på Bärby & Rosendals brandstationer också. Det va kul .. Skit kul för att vara ärlig. Tråkigt va att jag är den enda tjejen där. och jag är längst oxå .. :'( .. Idag fick vi nycklar till skåpen, kläder, nyckelband, och en tröja :D .. Sen fick vi också en namnskylt med våra namn på fast dom hade stavat mitt efternamn skit fel. Jag skäms ju fan om jag ska använda den :) .. så jag tänker nog inte använda den, dom kan ju redan mitt namn. Hahahha.. Nu känner jag mig malliiig :) .. Vi fick gå en tipsrunda oxå. Fast dom jag va med fuska och eftersom jag va med dom så fuska ju jag oxå. hahah.. Sen fick vi kolla på en film om brandförsvaretsistoria .. Jag och Rasmus höll ju fan på att somna ..

Sen sluta vi typ 14:55 då åkte jag in till stan och bytte buss då såg jag bob och skrek på henne.. normal .. hahahh neehj!!? ... Men sedan gick jag till min buss och åkte hem ..

Men jag skriver mer imorn ..

Nu ska jag fixa min nya mobiltelefon ..!!


§§'

Hej. idag har jag inte gjort så mkt .. Jag vakna 11:00 av att Sara hade skickat sms. Så jag klev upp gick och satte igång datan, gick ut med hunden och sen gick jag in och plocka fram frukost åt en tallrik med fil och flingor. gick och ducha , och klädde på mig. Skicka lite sms, och logga in på msn , pea och bilddagboken. Nu sitter jag här och äter upp min lillasyrras skit goda kakor, det är syltkakor och dom smakar precis som sånna man köper på affären. Hon är lika duktig som mig på att baka. Det är ganska sant. NOT! Hahahahah. Jag är jävligt trött somna halv 4:a jag satt på msn och pea. Jag måste vara ärlig det är pisstråkigt att skriva blogg. Jag gilla det jätte mycket förut men nu är det tråkigt och långtråkigt för den delan. Och man märker att man  trycker på en massa bokstäver på tangentbordet men ändå händer inget.. Jag och Sara prata om det här igår på msn och hon sa samma sak.  Fast sen sa hon tryck hårdare. Kanske ska göra det. Men tänk om jag bara ska ha ett "Ä" men får nio.. Det är andledningen till att jag trycker löst. Men nu orkar jag fan inte skriva mer..

Pussar&Kramar!!!


Hehhehe, ska vi leka FJORTIS?

Hehhehe, ska vi leka FJORTIS? http://feelknullad.bilddagboken.se/p/main.html

Det va nåra dagar sen sist.


Jag föddes inte för din skull .
& tänker inte leva efter dina regler!
tycker du inte om mej så
är det ditt problem inte mitt!
snackar du skit bakom min rygg,
ska du inte förvänta dej
att jag ska vara ärlig..
kör bara, vad har man att förlora..
Folk frågar
- Vet du vad rykten är?
Nej förfan här blev man ju hora redan när man tappade oskulden.
Seriöst less på skiten och bryr mig inte ett piss länge.
Säger hejdå så kanske vi hörs efter en medvetslös månad


RSS 2.0